EmailTwitterFacebookLinkedIn

Uurtarief LiVe Proces- en Projectmanagement

Mijn tariefstelling is niet ingewikkeld: ik hanteer een standaard tarief van € 130,= per uur, exclusief BTW. Voor reiskosten reken ik € 0,32 per km, eveneens exclusief BTW.
Ja, er is ruimte voor onderhandeling. Voor grotere projecten of een langdurigere samenwerking kijk ik graag naar de mogelijkheden om elkaar tegemoet te komen in voorwaarden, zekerheden en garanties.
Ik maak een inschatting van de werkzaamheden op basis waarvan ik offreer. Ik factureer maandelijks op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren. Gedurende de samenwerking kun je op je eigen klantomgeving de voortgang volgen. Bij (dreigende) overschrijding van de oorspronkelijke inschatting, waarschuw ik je en overleggen we samen of en hoe de werkzaamheden voortgezet worden. Zo voorkomen we samen onaangename verassingen. Helder, toch?
Spreekt mijn manier van werken je aan, neem dan gerust contact op, dan beantwoord ik graag jouw eventuele vragen.

 

Samen met AFAS, Partners en Experts

 
Ik zoek graag de samenwerking op met andere AFAS Experts en partners en met AFAS zelf.
Voor de AFAS Experts, die ik in overleg met jou selecteer voor (deel)opdrachten) bij jouw organisatie, hanteer ik in de regel het standaard tarief van €130,=. Indien ik een excellente specialist moet inschakelen, kan het zijn, dat deze duurder is. In dat geval laat ik dat van te voren duidelijk weten.
De dienstverlening van en door AFAS, zal AFAS altijd zelf aan jullie factureren. Ik zit daar niet tussen. Wel kan en wil ik contacten leggen met de juiste mensen binnen AFAS, als jullie situatie daarom vraagt.

 

Trainingen en workshops

 
Ik kan trainingen en workshops verzorgen op het gebied van HR Processen (beschrijving, inrichting, optimalisatie) en een prettig en vlot gebruik en beheer van Profit. Ik reken hiervoor €600,= per dagdeel voor groepen tot en met 8 deelnemers. Dit is exclusief BTW, reiskosten en eventuele kosten voor zaalhuur en catering. Voor iedere Iedere extra deelnemer breng ik € 85,= per dagdeel in rekening.

Intervisie HRM-Payroll

 
Jij bent niet de enige die de organisatie enthousiast moet krijgen over Insite. Je bent niet de enige die de leidinggevenden moet vertellen dat verzuimbegeleiding géén taak van de secretaresse is. Je bent niet de enige...
De Intervisiegroep is een gebruikerscollectief van HRM-Payroll klanten, die kennis en ervaringen met elkaar delen. Toegang tot de portal en participeren in bijeenkomsten is gratis voor leden van de intervisiegroep. Gewoon, omdat het leuk is; omdat het energie geeft om te delen; omdat je samen meer bereikt dan alleen... 
 

 

 

Ik ben Liedeke

Mijn ervaringen met procesverbetering en organisatieverandering -- opgedaan in de rollen van Change-agent, Manager HR Administration, Procesmanager en Projectleider HR Processes and Systems --, heb ik kunnen bundelen in de Black Belt opleiding Lean SixSigma. En ‘iets’ pakte mij in die opleiding: het belang van het waarom, de waarde van respect voor klant èn medewerker en de kracht van de Lean-KATA. Dit alles helpt om niet alleen de huidige situatie te veranderen of te verbeteren, maar om het verbeteren daadwerkelijk de bloedbanen van de medewerker (of de afdeling, of zelfs de organisatie) te krijgen. Dàt wil ik: ik wil medewerkers, afdelingen, organisaties helpen zèlf hun visie te verwoorden en zelf aan het roer te staan bij de realisatie hiervan. Blijvend.
Ik zet mij graag in bij organisaties die zich (ook) in een veranderende fase bevinden. Ik zie mezelf bij voorkeur in de rol van procesdeskundige: ik help afdelingen om processen vast te stellen, te verbeteren en in te richten. Ik heb zeer goede kennis van Profit HRM/Payroll van AFAS en ik ben actief in een netwerk van AFAS Profit gebruikers, -medewerkers en -experts. Met een aantal van hen werk ik graag samen als de situatie daarom vraagt. 

Je kunt mij bellen of mailen voor meer informatie of om eens van gedachten te wisselen.

 

Liedeke@liveprocesmanagement.nl
06-20542163